Bestuursblog

 
28 feb 2019
Mijn naam is Berthon Rikken, en ik wil me graag aan jullie voorstellen als nieuwe bestuurder van de Kring Midden-Nederland.
31 jan 2019
Op 21 januari werd in Woudschoten de presentatie gegeven van de herijkte kernwaarden voor de huisartsenzorg.
20 dec 2018
December is voor velen een maand van terug- en vooruitkijken, een moment om te reflecteren en nieuwe plannen te maken. Voor mij persoonlijk ook een moment om 4 jaar bestuurslidmaatschap van de Kring af te sluiten en vooruit te kijken naar de komende tijd.
29 nov 2018
Het charmante van zeilen is, dat wat voor soort wind er ook waait, er altijd wel voortbewogen kan worden. Tenminste als je de juiste stuurlui hebt en het juiste materiaal want anders kun je in woelige baren vergaan. Stevige wind is uitdagend en de gruwel van elke enthousiaste zeiler is windstilte.
25 okt 2018
Aan deze vertwijfelde uitroep van Heer Bommel werd ik de afgelopen maanden herinnerd tijdens de gesprekken met onze regionale verzekeraar. Er is door de LHV samen met InEen een hoofdlijnenakkoord gesloten met VWS en ZN voor de komende jaren.
27 sep 2018
Sinds enige tijd schrijven we blogs, waarin we persoonlijke ervaringen vertalen naar onderwerpen die beleidsmatig aandacht verdienen. Dit keer breng ik een persoonlijke keuze bij u onder de aandacht, namelijk dat ik na bijna 4 jaar bestuurder te zijn geweest hierbij aankondig afscheid te nemen.
31 aug 2018
Na de dramatische ineenstorting van de brug bij Genua wordt in de Italiaanse media nog steeds gediscussieerd in welke mate het te voorzien was geweest. Ondertussen zeeg ook het dak van de middeleeuwse San Guiseppe dei Falegnami-kerk in het historische centrum van Rome ineen.
  • Vorige