Aankondiging afscheid

 
 
Sinds enige tijd schrijven we blogs, waarin we persoonlijke ervaringen vertalen naar onderwerpen die beleidsmatig aandacht verdienen. Dit keer breng ik een persoonlijke keuze bij u onder de aandacht, namelijk dat ik na bijna 4 jaar bestuurder te zijn geweest hierbij aankondig afscheid te nemen. Vanwege persoonlijke omstandigheden zie ik onvoldoende mogelijkheden om privé, praktijk en besturen in de nabije toekomst op een goede manier te combineren. En dat is spijtig.
Aankondiging afscheid
Guus Hermsen, bestuurslid

Ik heb namelijk echt genoten van de afgelopen bestuurs-tijd. Ik heb veel geleerd en het bestuur en bureau waren ondanks wisselende samenstellingen een fantastisch team. Maar daarover in een volgende blog meer. Het is tenslotte slechts een aankondiging van een besluit.

Een besluit dat wel consequenties heeft; we zijn op zoek naar opvolging. In de kringledenraadsvergadering van 18 september jl. is besloten een benoemingscommissie in te stellen. De komende maanden zal vanuit hen de werving gestart worden. Daarover horen jullie vanzelf meer. Ondertussen alvast aan jullie de vraag om na te denken over een functie als kringbestuurslid.

Ik mag nog een paar maanden genieten van deze mooie functie.

Veel groeten,

Guus