Startersdag 3 oktober 2020 (ochtendsessie)

 

Save the date
Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseert de LHV voor haar leden in samenwerking met NHG, InEen en SBOH weer de Startersdag in De Fabrique in Utrecht. Een dag met inspirerende sessies die startende huisartsen verder helpen. Door de huidige coronamaatregelen heeft deze dag wel een andere opzet dan voorgaande jaren.

Ontmoeten
Wie net begint als huisarts wil natuurlijk goed zijn voorbereid op zijn of haar loopbaan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontmoeten van collega-huisartsen om ervaringen uit te wisselen, vragen aan te stellen en mee te netwerken. Vandaar dat de LHV ervoor gekozen heeft om de Startersdag wel door te laten gaan om startende huisartsen zo te voorzien in deze behoefte. Daarnaast bieden we relevante workshops aan.

Inhoud workshop

Zodra de inhoud bekend is, wordt het op deze webpagina vermeld. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra de inhoud bekend is? Geef hier dan je interesse door.

Praktische informatie

DoelgroepAios
Hid(ha)
Waarnemer
Datum en locatiezaterdag 3 oktober 2020
De Fabrique
De Fabrique, Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Nederland
Accreditatie3 punten
KostenLeden € 0,- / Aios € 0,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV Academie of bel 06 - 46 33 23 57.

Programma

Aangepast programma
We zijn volop bezig om ook dit jaar weer een interessant programma samen te stellen:

  • Om de totale groep bezoekers kleiner en dus veiliger te houden is de Startersdag in twee dagdelen gesplitst: één groep in de ochtend (08:30 - 13:30 uur incl. een lunch) en één groep in de middag (13:45 - 18:45 uur incl. een avondmaaltijd).
  • De workshops die worden aangeboden zijn voor beide dagdelen nagenoeg hetzelfde. De plenaire opening vervalt en bezoekers kunnen uit drie workshops kiezen.
  • Om praktische vragen van deelnemers te kunnen beantwoorden, zoals over de financiële kanten van het huisartsenvak en verzekeringen, zijn een beperkt aantal externe deskundigen aanwezig.

Vanzelfsprekend doen we dit op een veilige en verantwoorde manier, waarbij we voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Ook wordt gezorgd voor onder meer belijning van looproutes en alle benodigde hygiënemaatregelen

Bijzonderheden

Meer informatie en inschrijven
De inschrijving voor de Startersdag start medio augustus. 

Accreditatie

Accreditatie geldt alleen als je vóór aanvang van de Startersdag RGS-geregistreerd huisarts bent.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.