Nascholing

 
De Wagro organiseert elk jaar wagro-café's en FTO's, speciaal voor waarnemers en HIDHA's. Uitnodigingen worden via de LHV Academie verstuurd en ontvang je als je lid bent van de Kring Midden-Nederland.

Op onze HAweb groep 'Wagro Midden-Nederland' kun je informatie teruglezen over voorgaande wagro-cafe's en FTO's.

Wagro-café

De wagro-café’s zijn geaccrediteerde nascholingen en worden door een aparte commissie georganiseerd die bestaat uit de volgende leden:

Patricia Hordijk, Carmen Willems, Mariette van den Heuvel, Esther de Graaf

Naast een leuke inhoudelijke nascholing zijn de wagro-cafés ook een gezellig moment om even bij te kletsen met collega-waarnemers/HIDHA’s. Voorafgaand kun je je opgeven voor het buffet en na afloop nog een drankje drinken. Per wagro-café betaal je € 37,50.

FTO’s

FTO’s worden 5x per jaar georganiseerd door de FTO-commissie bestaande uit Ellert Bokelman, Inge Noordman en Liz Isfordink.

Ellert Bokelman Inge Noordman Liz Isfordink

FTO’s leveren je intercollegiale toetspunten op, die je nodig hebt voor je herregistratie. Om hiervoor in aanmerking te komen betaal je eenmalig PAM-kosten aan de WDH (die de accreditatie regelt), tenzij je al lid bent van de WDH, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht. Daarnaast moet je 2 of 3 gekoppelde bijeenkomsten volgen. Details hierover vind je in de uitnodigingen die via de LHV Academie verstuurd worden. Per FTO bijeenkomst betaal je € 35,-.

Waarnemersdagen

De LHV Academie organiseert ook nascholingen voor waarnemers en HIDHA’s: waarnemersdagen. Op het programma staan vooral de medisch- inhoudelijke onderwerpen die huisartsen tegenkomen in hun dagelijks werk.  Deze onderwerpen lopen uiteen. Je kunt onder andere denken aan spoedeisende geneeskunde, orthopedie en kindergeneeskunde.