Organisatie

 
De Wagro MN is een commissie binnen de LHV Kring Midden-Nederland die de belangen behartigt van niet-gevestigde huisartsen en bestaat uit de volgende huisartsen (foto, v.l.n.r.): Hannah Coutinho, Femke van de Peppel en Inge Verhoeven.

Hannah Coutinho Femke van de Peppel Inge Verhoeven

We hebben regelmatig overleg met het Kringbestuur MN, nemen deel aan de Kringledenraad MN en zijn aanwezig bij vergaderingen met externe partijen zoals huisartsenposten. Ook geven we voorlichting op de huisartsenopleiding. Daarnaast organiseren we nascholingen voor waarnemers en HIDHA's: Wagro-cafes en FTO's.

Ben je niet-gevestigd huisarts en lid van de LHV Kring-Midden-Nederland? Meld je dan aan bij onze Haweb groep ‘WAGRO Midden-Nederland'.Via deze Haweb groep blijf je op de hoogte van wat wij doen en kun je ons laten weten wat jij denkt dat belangrijk is voor onze doelgroep, je kunt een discussie starten onder collega-waarnemers/HIDHA’s en je kunt informatie terugvinden over onze Wagro cafés en FTO’s. Ook kun je ons mailen op wagro@huisartsenkringmiddennederland.nl

Regiocoördinatoren

Ilse Mesman Jolanda Steenhoven Luud Neeskens Rogier Mulder
Pauline Sep Monique Zeijlemaker Claire Tilbury